LUGUS Organisatie Advies

Over LUGUS

De Keltische cultuur kenmerkte zich door een veelheid aan goden. Eén van deze goden was Lugh, door de Romeinen later “Lugus” genoemd. Lugus was de god van de handel, de bezitter van vele kunsten, en stond symbool voor continue beweging en verandering. In zijn strijd gebruikte Lugus een speer met de bijzondere eigenschap dat deze altijd doel trof.

 

Deze symboliek is ook van toepassing op de werkwijze van LUGUS; op een doeltreffende en praktische manier veranderingen bereiken. Doeltreffend betekent voor LUGUS; “weten hoe het moet”, praktische ervaring voegt daar aan toe; “weten hoe het kan”! 

 

Het werk van LUGUS laat zich kenmerken door:

  • Zorgvuldigheid
  • Maatwerk
  • Resultaatgerichtheid
  • Betrokkenheid

 

Een verandering bedenken is niet moeilijk. De verandering bereiken vraagt om een lange adem. LUGUS vergelijkt dit graag met het beklimmen van een berg. LUGUS helpt u niet alleen de berg op maar zorgen ervoor dat de verandering wordt geborgd. Blijvend resultaat is wat dan telt.

LUGUS: de gids van de bergbeklimming van uw organisatie!

 
16jun

LUGUS breidt uit! Op zoek naar adviseur met kennis van en ervaring met kwaliteitsmanagement

Door: LUGUS
Wegens succes zijn wij toe aan uitbreiding. We zijn op zoek naar een adviseur bedrijfsorganisatie: Omschrijving functie: Als adviseur bedrijfsorganisatie ben je specialist op het gebied van é [..]
Meer lezen >

Kom in contact met LUGUS

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over wie we zijn, wat we doen of wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u gewoon reageren op deze website? Neemt u dan vooral contact met ons op. U kunt uiteraard ook een bericht sturen. Wij zullen daar zo spoedig mogelijk op reageren.

LUGUS Organisatie Advies
Innovatielaan 25
8447 SN Heerenveen

Telefoon : 0513-645000

Mail: info@lugus.nl