Geen onnodige ballast maar een basis voor ontwikkeling

 

Om veranderingen en verbeteringen in de praktijk door te voeren kan gekozen worden uit een grote hoeveelheid  managementsystemen. De voorkeur van uw oprganisatie is bepalend bij de keuze van het systeem. In sommige gevallen is het lastig om te kiezen. LUGUS adviseert u graag vanuit de opgebouwde ervaring. Het gekozen systeem geldt als “meetlat” voor uw organisatie en biedt houvast voor het stapsgewijs bereiken van resultaten.

 

Voorbeelden van managementmodellen die door LUGUS in de praktijk zijn toegepast: Balanced Scorecard – BRL SIKB 1000/ 2000/ 2100/ 4000/ 6000/ 7000 – BTR – Certiked – CO2-prestatieladder - Deming – EGB – FMEA – Groenkeur – HKZ – INK-model – ISM-code – ISO 26001 – ISO/TS 16949 – ISPS-code – KZD – NEN 4400 – NEN-EN-ISO 9001 – NEN-EN-ISO 14001 – NEN-EN-ISO/IEC 17020 – NEN-EN-ISO/IEC 17025 – NEN-ISO/IEC 27001 – NPR 5001 – OHSAS 18001 – SC530 – SC540 – SERVQUAL – Six Sigma – SVMS SL007 – VCA – VCO – VCU – VGO.

 

Elk van deze modellen biedt een platform om uw organisatie in te richten en verbeteringen in de praktijk te brengen. LUGUS past deze modellen met succes en enthousiasme toe.

 

Als u al over managementsystemen beschikt herkent u het probleem dat er veel tijd gaat zitten in het onderhouden van de verschillende managementsystemen. Dit is zeker het geval als u meerdere systemen naast elkaar hanteert. En als u gebruik maakt van externe adviseurs dan herkent u het probleem van pieken in de kosten doordat de werkzaamheden niet altijd op vastgestelde momenten in het jaar plaatsvinden. LUGUS biedt daarom de mogelijkheid voor een onderhoudscontract voor alle door uw bedrijf gehanteerde managementsystemen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Certificeringsadvies

De hoeveelheid managementsystemen is enorm. Maakt u de juiste keuze? Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor managementsystemen.

 

Vooronderzoek

Om te weten wat er moet worden gedaan om te kunnen certificeren, wordt door één van onze adviseurs een kort onderzoek uitgevoerd. Het resultaat is een heldere inhoudelijke rapportage.

 

 

Onderhoud

Elk managementsysteem heeft onderhoud nodig. Regulier onderhoud, maar ook incidenteel onderhoud. Pieken in de kosten kunt u voorkomen door het aangaan van een modulair onderhoudscontract. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

 

Certificeringsproject

De LUGUS adviseur begeleidt de implementatie. Het systeem wordt geen papieren tijger maar staat dicht bij de dagelijkse praktijk van uw organisatie. Permanente online toegang tot een up-to-date handboek hoort daar uiteraard bij.

 

Kom in contact met LUGUS

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over wie we zijn, wat we doen of wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u gewoon reageren op deze website? Neemt u dan vooral contact met ons op. U kunt uiteraard ook een bericht sturen. Wij zullen daar zo spoedig mogelijk op reageren.

LUGUS Organisatie Advies
Innovatielaan 25
8447 SN Heerenveen

Telefoon : 0513-645000

Mail: info@lugus.nl