Denken buiten kaders en bouwen vanuit bevlogenheid

 

Strategie LUGUS

Strategisch management vormt de ruggengraat van het bestaansrecht van uw organisatie op langere termijn. LUGUS is de bindende factor tussen de ontwikkeling van een visie, de vertaalslag naar concrete plannen en het tastbaar maken van resultaat. LUGUS daagt uw organisatie daarbij uit om buiten de kaders te denken en vanuit bevlogenheid te bouwen.

 

 

Strategische audit

LUGUS biedt een alternatieve vorm van intern auditten: De strategische audit. In één oogopslag wordt zichtbaar op welke strategisch aspecten uw organisatie goed presteert en welke aspecten verbeterd kunnen worden.

 

Visieontwikkeling

Waar staat u als organisatie voor? Meestal weet u het antwoord wel. LUGUS helpt u de visie kernachtig te verwoorden.

 

 

Prestatie-Indicatoren

LUGUS gaat voor uw organisatie na waar bedrijfsrisico’s en groeidoelstellingen liggen. Met het invoeren van prestatie-indicatoren worden doelen en risico's tastbaar.

 

Strategievorming

Strategie leidt tot doelen en doelen geven richting. Geen wollig taalgebruik! Een kernachtige weergave vormt voor LUGUS de peiler onder uw strategische plannen.

 

Kom in contact met LUGUS

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over wie we zijn, wat we doen of wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u gewoon reageren op deze website? Neemt u dan vooral contact met ons op. U kunt uiteraard ook een bericht sturen. Wij zullen daar zo spoedig mogelijk op reageren.

LUGUS Organisatie Advies
Innovatielaan 25
8447 SN Heerenveen

Telefoon : 0513-645000

Mail: info@lugus.nl